Kalastussafarit

HEITTOKALASTUSRETKET (4H –>) IMGP7557

Kesto: minimikesto 4h, myös pidemmät retket mahdollisia
Hinnat alkaen 690 €

Nyt valikoimisssa myös heittokalastusretket uudella huippu kalustolla ja ammattilaisten opastuksella. Kysy lisää!
Kalastus tapahtuu pääasiallisesti uusilla vm.2012 Tracker V-18 Combo veneillä (tarvittaessa 2 kpl), joihin mahtuu mukaan 5 asiakasta. Kalastus voi olla heitto-, jigikalastusta tai vetouistelua.

 

PRO KALASTUSSAFARIT Image2

Retken kestot alkaen 4h ja siitä ylöspäin.
Hinta alkaen n. 125 € / hlö
Veneitä 2kpl 7 hlöä, useita 4-6 henkeä veneitä

Kalastussafarit todellisille kalastusharrastajille. Retke alkavat suoraan kotihotellisi laiturista läheltä Imatran Kylpylää tai Holiday Club Saimaata. Retkien oppaina toimivat pitkän linjan kalastusammattilaiset ja siten saalisvarmuus on huipussaan. Kaikkiin retkiin kuuluu eväät ja opastus suomen tai englannin kielellä. Halutessasi saat lisähinnasta retkelle mukaan venäjänkielentaitoisen kalaoppaan.
Retket:
Perinteisten uistelu- ja heittokalasstusretkien lisäksi tarjolla on myös erikoisuuksia kuten troolinvetonäytös ja ravustusretkiä.

Esimerkkejä tarjonnasta:

  • Heittokalastusta
  • Uistelua
  • Onkimista ja pohjaonkimista
  • Jigikalastusta
  • Yksityisristeilyt ja huviajelut

KOKO PERHEEN KALASTUSRETKI

Kesto: 2-3h
Hinta: 95 € aikuinen, 55 € lapsi, (min 3 henkeä)

Retki
Holiday Club Saimaan tai Imatran Kylpylän läheiseltä laiturilta. Voit kalastaa vetäen uistinta, onkia tai heitellä haukia kaislikosta. Jos kalastus ei ole retken pääjuttu, voimme piipahtaa sopivassa rannassa nauttimassa retkieväät tai vaikka vilvoitella uiden kuumana kesäpäivänä.