TULEVAT TAPAHTUMAT

 

TURVESAUNAILTA & TURVEHOIDOT

 

TURVESAUNA                                                                                   

Turvesauna rentouttaa ja lisää hyvinvointia. Turve lisää aineenvaihduntaa, mikä edistää mm. painonhallintaa. Turve puhdistaa tehokkaasti ihoa ja huokosia. Turvetta voidaan käyttää yli 100 erilaiseen vaivaan mm. lihassäryt, verenkiertohäiriöt, reumaattiset kivut, stressi, nivelvaivat, selkäkivut, iho-ongelmat ja psoriasis.

Turpeella on myös hormonaalisia vaikutuksia, joten sitä voidaan käyttää myös helpottamaan esimerkiksi vaihdevuosi-oireita ja kuukautiskipuja.

Sopii kaikille ihotyypeille ja edistää ongelmaiholla aina oikeaan suuntaan, esimerkiksi tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa tai pehmentää kuivaa ihoa. Turve hoitaa ja ravitsee ihoasi ja mieltäsi sekä lääkitsee kipeitä lihaksia.

Turvesauna on terveyttä edistävä ja hassu tapa nollata päivä. Tässä kokonaisuudessa pääset käyttämään vapaasti saunaa mukavalla twistillä. Hoitaja ohjeistaa ennen saunaan menoa ja turpeen voit levittää itse saunassa. Anna saunan lämmön vaikuttaa noin 20 minuuttia. Turvesaunan lämpö on maksimissaan 60 astetta, joten saunan löylyt ovat todella miellyttävät ja lempeät. Turve lähtee iholta helposti huuhtelemalla.

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa, tai vaikka porukalla. Sopii hyvin myös pariskunnille! Turvesaunan yhteydessä vaikutuksen kruunaa pulahdus avantoon.

 

– Myllysaaren avanto-saunalla

Hinta 40e                          

Kesto noin 1-1,5h

Ennakko-ilmoittautuminen

 

 

TURVESAUNA JA 30MIN PERINNEHIERONTA 

Tässä kokonaisuudessa pääset käymään ensin rentoutumassa saunassa turpeen kera.  Tämän jälkeen lihakset ovat lämmenneet ja teemme lempeän, mutta tehokkaan hieronnan Aaltosen tekniikalla. Hieronta suoristaa selkärankaa, avaa nikamalukkoja ja lihasjumittumia tehokkaasti. Hierontaan kuuluu myös pää, kädet ja jalat.

Turvesaunan kanssa yhdistelmähoitona hieromisen vaikutukset tehostuvat, koska ne tukevat toinen toistaan.

 

– Myllysaaren avanto-saunalla                                     

Hinta 65e                                                 

Kesto noin 1-1,5h 

Ennakko-ilmoittautuminen

 

 

 

TURVEHOITO

Selkään, hartioihin, reisille ja pohkeille levitetään noin 40 asteinen turve, joka peitetään kelmulla. Päällesi laitetaan turpeella  täytetyt lämpöpakkaukset, jotka antavat mukavan lämmön koko kehollesi. Turpeen bio-aktiiviset ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja lääkitsevät kehoasi. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet.                               

 Jaloillesi ja selän alueelle tehdään kevyt hieronta imukupeilla sekä normaali hieronta. Selän alueella  saat nauttia Aaltosen tekniikalla tehdystä hieronnasta, joka avaa nikamalukkoja ja suoristaa lantion vinoumia. Hierontaan käytetään  öljyä, joka sopii herkällekkin iholle. Sinun ei tarvitse nousta edes suihkuun, koska turve poistetaan lämpimillä kosteilla pyyhkeillä.        

– Myllysaaren avanto-saunalla

Hinta 65e                              

Kesto noin 1h         

Ennakko-ilmoittautuminen

 

SAUNOIHIN JA HOITOIHIN ENNAKKO-ILMOTTAUTUMINEN  p. 0456465744 / info@livelife.fi

 

 


MITÄ ON TURVE JA MIKSI TURVESAUNAAN?

 

MITÄ ON TURVE ?

Suomalainen turve on maatunutta suokasvillisuutta. Turvetta nostetaan 2-4 metrin syvyydestä suolta ja siihen on ajan saatossa kertynyt erilaisia bioaktiivisia aineita, kuten hummusta ja humiinihappoja. Turve on 100% luontaistuote  siihen ei lisätä mitään, eikä poisteta mitään.

 

MITEN TURVE & TURVESAUNA VAIKUTTAA?

Turvesauna rentouttaa ja sillä on myös hormonaalista vaikutusta. Lisää aineenvaihduntaa, mikä edistää laihtumista. Turve puhdistaa tehokkaasti ihoa ja huokosia. Turvetta voidaan käyttää yli 100 erilaiseen vaivaan mm. lihassäryt, verenkiertohäiriöt, reumaattiset kivut, stressi, nivelvaivat ja paljon muuta. 

Sopii kaikille ihotyypeille ja edistää ongelmaiholla aina oikeaan suuntaan, esimerkiksi tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa tai pehmentää kuivaa ihoa. Turve hoitaa ja ravitsee ihoasi ja mieltäsi sekä lääkitsee kipeitä lihaksia.

Tule yksin tai yhdessä kaverin kanssa, tai vaikka porukalla. Sopii hyvin myös pariskunnille!

 

TERVETULOA NAUTTIMAAN !