Ryhmäopetus-mustavaara

Talvikaudella on tarjolla erilaisia ryhmätunteja lasketteluun, lumilautailuun sekä murtomaahiihtoon eri ikäisille lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille sekä jatkotunteja harrastaneellekkin.
Katso alta ryhmä lajin, iän, taitotason ja ajankohdan mukaan johon haluaisit ilmoittautua ja ota yhteyttä niin annamme lisätietoja.

 

Alkeet: Käymme läpi perusasioita koskien rinnesääntöjä, laskettelua, rinteitä sekä hissinousua. Aloitamme tasamaalta jatkaen harjoitteluhissille sekä mahdollisesti isompiin mäkiin, ryhmän tason mukaisesti.
Sopii ensikertalaiselle, apuvälineitä käyttävälle (valjaat tms.), jolla halu mennä jo omatoimisesti tai todella vähän harrastaneille.

Jatko: Jatkoryhmään on valmis kun alkeet ovat jo hallussa niin hyvin että isoon mäkeen on aika siirtyä tai on jo siirrytty sekä pystyy omatoimiseen laskuun.
Todella hyvä ryhmä hakea lisävarmuutta lasketteluun, saada vinkkejä sekä löytää uusia laskukavereita!

 

Alta löydät ryhmien aikataulut.                                                                                                                                                                     Huomaathan että ryhmätunneilla on paikkoja rajoitetusti, ole siis nopea ja varaa oma paikkasi!

 

Laskettelu- ja lumilautailuryhmät:

 

Laskettelu vkot 2, 3 ja 4

Alkeet, 4-5 vuotiaat –

Alkeet, 6-8 vuotiaat: –

Jatko, 6-8 vuotiaat: –

Jatko, 8-12 vuotiaat: –

 

Lumilautailu vkot 2, 3 ja 4:

Alkeet: –

Jatko: –

 

Ryhmiä rakennetaan lisää koko ajan joten jos sinulle sopivaa ajankohtaa ei ole tarjolla tai et löytänyt ikäryhmällesi tai taitotasollesi sopivaa ryhmää niin ole silti yhteydessä niin katsotaan josko teille sopiva ryhmä järjestyisi.

Hinta:

alkeiskurssi 75€/hlö

Jatkokurssi 90-105€/hlö

Ryhmä kokoontuu kolme kertaa, kerran viikossa kolmen viikon ajan. Yhden kerran kesto 45-50min. Hinnat sisältävät välineet ja hissilipun. Alkeiskurssilla hissilippua ei tarvita.