Tarkkuuslajit & Ammunta

ILMAKIVÄÄRIAMMUNTAilmakivääriammunta

Ilmakivääriammunta on suomalainen perinnelaji, jossa saadaan aina kovat kilpailut aikaan. Tarjoamme tehokkaan kiikarilla varustetun ilmakiväärin, joilla ammutaan siihen varattuun tauluun. Näin voit olla varma, että ampuminen on enemmän taidosta kuin tuurista kiinni.

Hinnat:

  • Alkaen 10 €/henkilö

JOUSIAMMUNTA

jousi

Oletko koskaan halunnut selvittää kuka on ryhmänne Wilhelm Tell? Tarjoamme tähän loistavan mahdollisuuden Imatran Kurkisuon pelikentällä. Turvallisissa olosuhteissa jousiammunta sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.
Paketistamme löytyy useita erikokoisia jousiaseita, joten jokaiselle ampujalle löytyy oikean kokoinen jousi. Käytämme vastakaarijousia ja hiilikuitunuolia.

Hinnat:

  • Alkaen 15 €/henkilö

KIRVEENHEITTO

Haluatko osallistua vanhaan viikinkiperinteeseen? Kirveenheitto on vaativa kirveenheitto-e1385202955872laji, mutta opastuksemme avulla jokainen voi siinä onnistua. Löydä onnistumisen riemu, kanssamme se onnistuu turvallisesti.
Tarjoamme erikokoisia ja erilaisia kirvesmalleja sekä taulun, johon kirves on tarkoitus saada jäämään terästään kiinni.

Hinnat:

  • Alkaen 10 €/henkilö

 

PUHALLUSPUTKIAMMUNTAPuhallusputkiammunta-300x168

Herätä alkukantainen metsästäjänvaistosi käyttämällä puhallusputkea tarkkuusammuntaan! Tarjoamamme puhallusputki on nykyaikainen ja sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta.

Hinnat:

  • Alkaen 10 €/henkilö

TIKKA-AMMUNTA ILMAPISTOOLILLAIlmapistooli-300x168

Tikka-ammunta ilmapistoolilla sopii hyvin myös perheen pienemmällekin väelle. Tarjoamme ilmapistoolin ja siihen sopivat tikat, joilla ammutaan tikkatauluun.

Hinnat:

  • Alkaen 10 €/henkilö

VEITSENHEITTOveitsenheitto

Veitsenheitto on yksi viihdelajien klassikoista ja se kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Veitsenheitto on aluksi haastavaa, sillä heitetty veitsi ei lennä terä edellä vaan se pyörii. Kuitenkin opastuksemme kautta jokainen voi onnistua siinä ja saada onnistumisen tunteen ennen kaikkea turvallisesti.

Hinnat:

  • Alkaen 10€/henkilö

Voitte lisätä heitto- tai ampumalajin osaksi ohjelmistopakettianne, tilata erillisenä tapahtumana tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun, jossa on mukana useampia ammuntalajeja. Näin ei kenellekään jää epäselväksi, kenellä on porukan tarkin sihti!

Talvella tarkkuuslajit ja ammunta järjestetään sisätiloissa.

Pyydä tarjous ryhmällesi!