Boulder – kiipeily

RAUTAKOURA –OHJATTU KIIPEILYPAKETTI 

Rautakoura on ohjattu kiipeilytapahtuma työryhmällenne. Valitsemalla Rautakoura- kiipeilypaketin kokematonkin ryhmä saa erinomaisen tutustumisen kiipeilyn maailmaan!

Rautakoura sopii hyvin ryhmille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kiipeilystä. Ryhmää ohjaavat kokeneet ohjaajamme, joten ensikertalaisetkin saavat kaiken irti kiipeilystä!

  • Hinta: 38,5€/hlö (min. 8hlö)
  • Sis. Ohjattu alkulämmittely, kiipeilyohjaus ja vuokrakengät. Kiipeilyn kesto n. 1,5h.

 

SYNTTÄRITBoulderSaimaa1-2

Kiipeilysynttärit on huippuhauska tapa viettää liikunnalliset synttärit parhaiden kavereiden kanssa. Reittejä löytyy kaikentasoisille kiipeilijöille ja sisäkiipeily onnistuu joka säällä. Synttärit järjestetään viikonloppuisin yksityisvarauksena aukioloaikojen ulkopuolella (klo 9-12 välisenä aikana tai klo 18 jälkeen).

Jos synttärit lapsille, kaikkien synttäreille osallistuvien lasten vanhempien tulee lukea BoulderSaimaan säännöt ja täyttää sisäänkirjautumislomake osoitteessa: http://bouldersaimaa.fi/kayttosaannot.html

 

VALITTAVISSA SYNTTÄRIT HERKUILLA TAI ILMAN:

SYNTTÄRIPAKETTI HERKUILLA sisältää

  • 1h kiipeilyn ja jo 30 min eväshetken, ohjauksen kiipeilyyn, vuokrakengät ja herkuttelupaketin.
  • Herkuttelupaketti sisältää mehut, popcornit, karkkisekoituksen ja jäätelökakun! Lisäksi voitte halutessanne ottaa myös omia herkkuja näiden lisäksi.

Hinta 240€ (eväät kymmenelle lapselle, ilmoittakaa varausta tehdessänne jos enemmän osallistujia)

 

SYNTTÄRIPAKETTI OMILLA EVÄILLÄ sisältää bs_woman5

  • 1h kiipeilyn ja 30min eväshetken synttärihuoneessamme, ohjauksen kiipeilyyn ja vuokrakengät. Lapset ehtivät hyvin kiipeillä itsensä väsyksiin ja kiipeilyn jälkeen mehu maistuu!

Hinta 170€

Hinta sisältää mehutarjoilun kiipeilyn ohessa. Mukaan voi tuoda halutessaan omia eväitä lapsille.