Luxuskota -paketit

Päivä Rinteessä – Ilta Luxus-kodassaKOTA1

Päivä alkaa laskettelukeskus Myllymäen rinteissä ohjatulla laskettelulla/ lumilautailulla sekä talvisilla aktiviteeteilla/ kisailuilla. Esimerkiksi Suksijalkapallo on hauska tiimihengen kohottaja! Ilta voi jatkua saunan kautta vain kivenheitonpäähän, ihanan idylliseen lämmitettyyn Luxus-kotaan, jossa ilta voi jatkua hyvän ruuan ja rennon tunnelman merkeissä.

Pakettiin voi sisällyttää myös muita haluamianne aktiviteetteja tai mitä vain! Kodassa kevyt keittiö, sekä wc.

Hinta alk. 300€.

 

Tosimiesten iltamat

Iltamat alkavat Myllymäen laskettelukeskuksessa ohjatulla laskettelulla/ lumilautailulla jatkuen saunan kautta vain kivenheitonpäähän erittäin viihtyisään lämmitettyyn luxus-kotaan jossa oman ohjelmanne lisäksi voi rennossa tunnelmassa mittailla kykyjä ohjatun biljarditurnauksen merkeissä!

Pakettiin voi sisällyttää rinne- tai kotaruokailua, aktiviteettejä tai mitä ikinä keksitte! Kodassa kevyt keittiö, sekä wc.

Hinta alk. 350€.

 

Luxus Ilta Luxus-kodassaKota2

Vietä iltaa lämmitetyssä Luxus-kodassa ystävien tai työtiimin kesken.

Alkuun piha-aktiviteetti, esim. sauvakävelyä tai  lumikenkäilyä Ja loppuun pieni kisailu jousiammunnassa kodan tuntumassa. Sisätiloissa voi rentoutua takkatulen äärellä, pelata ohjattua työhyvinvointipeliä tai vaikka pelata biljardia.

Hinta alk. 250€.

 

Voitte pyytää oman tarjouksen myös itsesuunnittelemaanne kota-iltamaan. Vinkkejä aktiviteetteihin www.livelife.fi  . Meiltä myös ruokatarjoilut.