Ryhmäopetus

Talvikaudella on tarjolla erilaisia ryhmätunteja lasketteluun, lumilautailuun sekä murtomaahiihtoon eri ikäisille lapsille ja aikuisille, vasta-alkajille sekä jatkotunteja harrastaneellekkin.
Katso alta ryhmä lajin, iän, taitotason ja ajankohdan mukaan johon haluaisit ilmoittautua ja ota yhteyttä niin annamme lisätietoja.

 

Alkeet: Käymme läpi perusasioita koskien rinnesääntöjä, laskettelua, rinteitä sekä hissinousua. Aloitamme tasamaalta jatkaen naruhissille sekä mahdollisesti isompiin mäkiin, ryhmän tason mukaisesti.
Sopii ensikertalaiselle, apuvälineitä käyttävälle (valjaat tms.), jolla halu mennä jo omatoimisesti tai todella vähän harrastaneille.

Jatko: Jatkoryhmään on valmis kun alkeet ovat jo hallussa niin hyvin että isoon mäkeen on aika siirtyä tai on jo siirrytty sekä pystyy omatoimiseen laskuun.
Todella hyvä ryhmä hakea lisävarmuutta lasketteluun, saada vinkkejä sekä löytää uusia laskukavereita!

Vinkkiryhmä: Vinkkiryhmään vaaditaan pientä kokemusta, niin että laskuvälineellä pysyy pystyssä ja pystyy liikkumaan jotenkin eteenpäin omatoimisesti ala- sekä ylämäkeen. Naruhissin käyttö onnistuu omatoimisesti, mutta isoista hisseistä ei tarvitse vielä olla kokemusta. Huomaathan että kurssilla ei ole ikärajaa, joten ryhmässä saattaa olla opettelijoita vauvasta vaariin, eikä myöskään alkeis- tai jatkoryhmiä joten ryhmässä saattaa olla eri tasoisia laskijoita. Katsomme ryhmäkohtaisesti siirrymmekö isoon mäkeen vai riittääkö tekemistä vielä harjoittelumäessä.

Koko kauden ryhmät: Ryhmä aloittaa viikolla 2 ja jatkaa maaliskuun loppuun, mikäli laskettelukausi sen Myllymäessä mahdollistaa. Ryhmään voi osallistua joko suksilla tai lumilaudalla, mutta ison mäen omatoimista laskua ja hissin käyttöä ryhmässä vaaditaan (vähintään hissimiehen avustamana). Ryhmä on kerhotyylinen, jossa pääsee laskemaan ikäistensä kanssa yhdessä löytäen uusia kavereita ja vahvistaen laskutaitojaan kokemuksen karttuessa, itsenäisesti laskien ja ryhmässä erilaisia juttuja kokeillen. Ryhmässä ei siis pääpainotteisesti keskitytä tekniseen laskuun vaan hauskanpitoon valvotusti.

Lautaleidit (aikuisten lumilautaryhmä): Ryhmä aloittaa viikolla 2 ja jatkaa maaliskuun loppuun, mikäli laskettelukausi sen Myllymäessä mahdollistaa. Lautaleideihin nimestä huolimatta saa osallistua myös lumilautailevat miehet. Ryhmässä vaaditaan suht sujuvaa laskua ja hissinkäyttöä. Ryhmässä kehitämme peruslaskua erilaisten harjoitteiden avulla, lisäämme laskukuntoa ja haastamme itseämme temppuillen tasarinteessä, hyppyreissä ja reileissä. Jos liian hurjat temput, hyppyrit ja reilit eivät kiinnosta, ei huolta, kaikki on vapaaehtoista ja kehittelemme harjoitteita jotka tukevat päivän teemaa muttei tarvitse liian hurjaksi heittäytyä.

 

Alta löydät ryhmien aikataulut.                                                                                                                                                 Huomaathan että ryhmätunneilla on paikkoja rajoitetusti, ole siis nopea ja varaa oma paikkasi!

 

Laskettelu- ja lumilautailuryhmät:

 

Laskettelu vkot 10, 11 ja 12:

Alkeet 4-5 vuotiaat: torstai klo 17.00-17.45

Alkeet 6-8 vuotiaat: tiistai klo 18.00-18.50

Jatko: 4-6 vuotiaat: tiistai klo 17-17.45

Jatko: 7-9 vuotiaat: tiistai klo 19-19.50

 

KOKO TALVEN KURSSIT ALEMPANA.

 

Lumilautailu vkot 10, 11 ja 12:

Alkeet: lapset ja aikuiset: torstai klo 18-18.50

Jatko: lapset ja aikuiset: torstai klo 19-19.50

 

 

KOKO TALVEN KURSSIT ALEMPANA.

 

Ryhmiä rakennetaan lisää koko ajan joten jos sinulle sopivaa ajankohtaa ei ole tarjolla tai et löytänyt ikäryhmällesi tai taitotasollesi sopivaa ryhmää niin ole silti yhteydessä niin katsotaan josko teille sopiva ryhmä järjestyisi.

Hinta: 55€/hlö (Välinevuokraus 15€/3krt)                                                                                                                                    Ryhmä kokoontuu kolme kertaa, kerran viikossa kolmen viikon ajan. Yhden kerran kesto 45-50min. Hinnat sisältävät hissilipun.

 

KOKO TALVEN JATKUVANA RYHMÄNÄ (vaatii jatkotason taitotason):

5-7 vuotiaiden laskettelukerho (HUOM. osallistua voi laskettelusuksilla tai lumilaudalla)

Tiistaisin klo 18.00-18.50 TÄYNNÄ

Yli 8 vuotiaiden laskettelukerho (HUOM. osallistua voi laskettelusuksilla tai lumilaudalla)

Torstaisin klo 18.00-18.50 VIELÄ TILAA

Lautaleidit

Tiistaisin klo 19.00-19.50 VIELÄ TILAA

Hinta 125€/kausi. Kysy lisää. LOPPUKAUSI 40€

 

Murtomaahiihto:

Murtomaahiihtokoulussa opitaan erilaisia hiihtotekniikoita sekä voidaan arvioida omaa tekniikkaa ja saadaan vinkkejä jatkoon hintaan 40€/hlö/45min.

Tsekkaathan myös liikuntapäivät ja lasten oman “LasketteluKerho SULAn” perheen pienimmille.

 

Lumiluisteluryhmät:

Opetus kestää yhden tunnin, jonka jälkeen sinulla on vielä tunti aikaa omatoimisesti harjoitella lumiluistelua. Ryhmän hinta on 20€/hlö sisältäen opetuksen, sekä lumiluistinvuokran kahdeksi tunniksi. (koot 34-47)

Välineitä rajoitetusti, varaathan oman paikkasi nopeasti.