Live Mestat

LASKETTELUKESKUS MYLLYMÄKI

Etelä-Karjalan laskettelukeskus Myllymäki sijaitsee kuuden kilometrin päässä Joutsenon keskustasta.
Laskettelukeskuksessa on 6 valaistua rinnettä, 4 hissiä, lastenhissi, korkeusero 70 m, rinteiden pituudet 300-600 m, lastenrinne, murtomaaladut (5 km valaistuna) ja pulkkamäki. Muita palveluja ovat hiihtokoulu (linkki hiihtokouluun), suksihuolto, välinevuokraus, välinesäilytys, kahvio/ravintola, sauna, nuotiopaikka. Rinteen alaosassa hissien läheisyydessä on myös 60 m2 grillitupa, jota voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin.
Saimaa, luonto ja rauhallinen ilmapiiri saavat kiireisenkin matkailijan viihtymään Lappeenrannan kaupungin Joutsenon kaupunginosassa. Kun kaikki välttämättömät palvelut ovat lähellä ja helposti saatavilla, loksahtavat perheloman palaset onnistuneesti paikoilleen.

HOSSUKAN HELMI

Upea 2012 valmistunut tilaussauna kokoustiloineen toivottaa teidät tervetulleeksi Saimaalle. Tilat ovat suunniteltu parhaiten vastaamaan eri ryhmien tarpeita ja siten varmasti toimivat teidänkin tilaisuudessa. Päivän päätteeksi voit istahtaa savusaunaa muistuttavan tumman saunan leppeisiin löylyihin ja vilvoitella joko Saimaassa tai terassilla olevassa suuressa kylpytynnyrissä. Kokous- ja illanviettotila on n. 35 hengen tarpeisiin suuunniteltu. Suuremmille ryhmille saatavana myös lisärakennus (Vanha Hossukka) 130 m2 jolloin jopa 80 hengen ruokailutilaisuus on mahdollinen.

VIIMOLAN KULTAMAA

20km Imatralta Joensuuhun päin Rautjärven rannalla sijaitseva persoonallinen yli 100 vuotias vanha koulu joka on remontoitu idylliseksi rauhan tyyssijaksi. Rantaan on myöhemmin rakennettu tilava puusaunarakennus jonka terassille on mukava istahtaa alas illalla päivän päätteeksi ja rauhoittua katsellen joutsenia järvellä.
Suuret sisätilat sekä piha-alueet mahdollistavat monenlaisen toiminnan lastenleireistä aikuisten saunailtoihin sekä kokouksista näyttäviin juhliin.
Viimolan Kultamaa on käytössä kesäaikaan touko-lokakuussa.

KORPITIMANTTI

Korpikeitaalla, noin 7km Joutsenon keskustasta aivan Myllymäen laskettelukeskuksen kupeessa sijaitsee Korpitimantti, lattialämmityksellä ja kevyellä keittiöllä varustettu 110m2 LuxusKota. Paikka sopii pieneen juhlaan tai arjen pakomatkalle. 36 pöytäpaikkaa näyttävän takan ympärillä. Muuta varustusta kodasta löytyy biljardipöytä, äänentoisto, sekä TV. Kodan ulkopuolella wc.

Muistathan että kodalle on myös mahdollista saada kattava aktiviteettipaketti, kenties biljardiohjaaja tai talvella Myllymäen laskettelukeskuksessa voi opetella esim. lumilautailun saloja, saunoa ja siirtyä kotaan viettämään iltaa.

OC-SAUNATILAT

Osmo’s Cosmos Barin backstagen yhteydessä on Osmon sauna I.

Samettiset löylyt, tunnelmallinen valaistus ja loriseva vesiputous. Se on koettava!

Saunaan mahtuu kerrallaan kuusi henkeä ja takahuonetilojen järkevä maksimimäärä on noin 15 henkeä.

Purtavaa voit halutessa tilata etukäteen esim. Osmo’s Cafen menusta​, mahdollisuus myös muunlaiseen haluamaasi tarjoiluun.
Omia juomia tiloihin ei voi tuoda, mutta OC Barin “saunajuomahinnoittelupolitiikka” on urheilullisen maanläheistä!

Backstagelta löytyy saunan lisäksi mm. pieni baari (anniskelu max. 20 hengelle), pesuhuone, pukuhuone, WC, kulmasohva, Wi-fi, TV, DVD ja stereot.

KABINETTI

Imatralla OC-baarin Alakerrassa sijaitsee 21-paikkainen Osmon Kabinetti. Tilassa on oma äänentoisto, johon voi valita erillisen musiikin tai baarin dj:n tai bändin soittaman musan, haluamallaan volumella. Kabinetissa on moottoroidutt lasiovet, jotka vaimentavat baarista tulevan äänen. Kahdelta videonäytöltä voi seurata lavan ohjelmaa tai katsoa TV:tä tai DVD:tä.

Kabinetti on vuokrattavissa yksityiskäyttöön osaksi iltaa tai koko illaksi, haluttaessa vaikka omalla tarjoilijalla. Muutoin kabinetti on kaikille avoinna alakerran aukioloaikojen mukaan.

Kaikkiin paikkoihin on saatavilla kattava aktiviteettipaketti josta löytyy varmasti jotakin jokaiseen mieleen! Kysy lisätietoja ja tee varaus!